SPOZNAJTE NAS
Pametne novosti sveta
na enem mestu

Spoznajte naše blagovne znamke in storitve

Naše blagovne znamke ustvarjajo pozitivne zgodbe in neskončna doživetja. Prebirajte zgodbe, novice, se izobražujte, potujte. Ponujamo vam storitve s področja medijev, komuniciranja, prava, turizma in gostinstva.

Image
Smart Adria vam ponuja storitve s področja komuniciranja, ki vključuje tako odnose z javnostmi ter mediji, kot tudi grafično oblikovanje, upravljanje družbenih omrežjih ter produkcijo spletnih strani in trgovin.

S: www.smartadria.si
E: info@smartadria.si
Image

Adria Info v vaše domove prinaša pozitivne zgodbe iz vseh delov Slovenije ter sveta. Preko skupno dvajsetih portalov informiramo prebivalce Slovenije o dogodkih iz lokalnega ter svetovnega okolja.

S: www.adriainfo.si
E: info@adriainfo.si

Image
Vaš virtualni sekratar skrbi za pravilno in tekoče poslovanje vašega podjetja. Fizičnim osebam nudi pomoč pri upravno-pravnih postopkih. 

S: www.sekretar.si
E: info@sekretar.si
Image
Adira sport plus ponuja športnikom in športnim klubom komuniciranje, organizacijo dogodkov ter pravne zadeve. Storitve so na voljo na območju Slovenije, Italije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Severne Makedonije.
Image

Spletni portal uporabnikom ponuja preprosto iskanje in pregled nad lokalnimi ponudniki malic in kosil na izbranem območju. Uporabniki lahko preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika v vsakem hipu dostopajo do tedenskega jedilnika in ostale ponudbe lokalnih restavracij.

Image

Samski, a ne osamljeni. S turističnimi produkti povezujemo samske osebe v regiji ter jim omogočamo nepozabna potovanja, izlete in dogodke, na katerih lahko spoznajo svojo sorodno dušo.

Spoznajmo se bolje
Naslov
Glavni trg 17, 4000 Kranj
Telefon
070 44 11 41
Elektronska pošta
info@smartplace.si